Οι μαθητές του Δ2 σε συνεργασία με τη δασκάλα τους , έκαναν ένα αφιέρωμα στο συνέδριο του Ο.Η.Ε για την κλιματική αλλαγή, το οποίο πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες.

Έφτιαξαν το δάσος των υποσχέσεων για το περιβάλλον.

Κάθε φύλλο είναι η συμβουλή κάθε μαθητή…..!

Τα έργα τους κοσμούν την πόρτα της τάξης τους και μας υπενθυμίζουν τις υποχρεώσεις μας απέναντι στο περιβάλλον.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!

ΔιΑσκεψη ΟΗΕ για την ΚλιματικΗ αλλαγΗ

Εδώ και χρόνια, πάνω από μία δεκαετία, οι πλούσιες χώρες -υπεύθυνες για το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου- έχουν δεσμευτεί να στηρίξουν οικονομικά τα φτωχότερα κράτη σε μία δύσκολη συμπόρευση προς μία ακριβή, πράσινη μετάβαση των οικονομιών τους.

Τώρα, μεσούσης της πανδημίας και παραμονές της κρίσιμης Διάσκεψης του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή (COP26), που αρχίζει την Κυριακή και ολοκληρώνεται στις 12 Νοεμβρίου, στη Γλασκώβη, επίσημο σχέδιο μεταθέτει χρονικά την επίτευξη του στόχου των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων νωρίτερα το 2023.

Ήδη προβλέπεται ότι, απουσία των κατάλληλων υποδομών, οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου στις αναπτυσσόμενες οικονομίες θα αυξηθούν απότομα τις επόμενες δεκαετίες, την ώρα που ο ανεπτυγμένος κόσμος θα βρίσκεται κοντά πια στην επίτευξη καθαρών μηδενικών εκπομπών άνθρακα (Net Zero).

( ΠΗΓΗ : TO BHMA)

4 Απόψεις για το “Το δάσος των υποσχέσεων από το Δ2”

  1. Αικατερίνη Μπελιά

    Συγχαρητήρια στη δασκάλα και στους μαθητές!!! Έχω εντυπωσιαστεί!!!

  2. ΑΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

    Πολλά μπράβο!!!

  3. Προκοπίου Ευανθία

    Μπράβο…Μπράβο σε ΟΛΟΥΣ!!!

  4. Σταμοπουλου Μαντώ

    Συγχαρητήρια στα παιδάκια μας, αλλά και στην Κα Αθηνά!!!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα